Tage Rejmes Bil AB · Publicerad 16 juni 2020

Tjänsten innebär operativa, taktiska och strategiska utmaningar inom IT, både på kort och lång sikt.

Med vår kunddata skapar vi analyser och insikter som blir konkreta erbjudanden som förenklar affären för kunden. Genom ett aktivt samt ledande arbete skapar och stödjer du rätt systemlösningar för koncernens bolag, medarbetare och såklart våra kunder!

Du behöver ha erfarenhet av och förståelse för:
  • Active Directory
  • Microsoft 365
  • Microsoft SCCM
  • Microsoft Azure
  • Netapp Storage
  • Citrixlösningar
Du är ödmjuk, nyfiken, kreativ samt bidragande till goda samarbeten. Vidare är du van att arbeta i en föränderlig miljö där du tar stort eget ansvar för att driva mot ett resultat.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på huvudkontoret i Norrköping.

Urval och intervjuer sker löpande, så är du intresserad, tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "IT-ansvarig".

Har du frågor om tjänsten kontakta Gunnar Sanderup, gunnar.sanderup@rejmes.se, 011-21 91 11 eller Erik Malm, erik.malm@rejmes.se, 011-21 91 77
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar samt Volvos lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca. 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker

Inga fler jobb från Tage Rejmes Bil AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga