Ahlsell · Publicerad 23 aug 2021

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba på marknadsledande Ahlsell inom byggsegmentet

Är du en driven, ansvarstagande och kundfokuserad person? Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen? Bra! Då har vi jobbet för dig. Ahlsell fortsätter växa och söker nu en passionerad säljare till region Uppland med ansvar för kund-, affär- och tillväxt inom bygg.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Affärsansvarig utesäljare blir din uppgift att bearbeta kunder inom segmentet Bygg och ansvara för deras utveckling. Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller.

Som utesäljare hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en viktig del av vårt säljteam och driva försäljning mot nya och befintliga kunder.

Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Rollen innebär i korthet

Med din kunskap inom bygg skapar du förtroende hos Ahlsells prospekt och kunder inom region Uppland.

Placeringsort för tjänsten är Norrtälje.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som på ett engagerande, drivande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten, lyhörd, ansvarstagande och resultatorienterad.

Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen och från försäljning och/eller bygg- eller hantverksbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga