P&V Plåt · Publicerad 9 apr 2021

Har du tidigare arbetat som papptaksläggare och nu söker din nästa utmaning? Är du duktig på att samarbeta och är driven? Vill du vara en del av ett företag som arbetar efter sina värdeord? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för P&V Plåt i Nyköping räkning två pappläggare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos P&V Plåt i Nyköping!

P&V Plåt eftersträvar en mångfald och de arbetar utefter sina värdeord - glädje, professionalism och samarbete, i alla sina moment. P&V Plåt består av ett sammansvetsat arbetslag där det är viktigt att ha roligt och utföra ett professionellt arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och P&V Plåt i Nyköping önskar att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I din roll som pappläggare kommer du arbeta nära projektledare som även kommer delegera uppdrag och instruera vilka arbetsmoment som behöver utföras. Du kommer beräknar vilket material som behövs och tillsammans med projektledare ansvarar för att material finns på plats inför projektstart. När du tillsammans med dina kollegor är ute hos kund förvänta du upprätthålla en dialog med såväl kund som leverantörer och kollegor.

Som papptaksläggare kommer du att arbeta på höjd med många tunga lyft, vilket ställer krav på fysisk förmåga i kombination med produktivitet.

Vi söker dig som

Har tidigare arbetslivserfarenhet av att lägga papp, vilket gör dig självgående i rollen. Du har B-körkort då arbetet kräver det och du kommer åka ut till olika kunder. Innehar du utbildningarna för Heta arbeten, Säkra lyft och arbete på mobilplattsformar är det meriterande. Vi ser att du behärskar eller har ambitionen att lära dig svenska i tal och skrift. Du trivs med att arbeta utomhus då arbetet sker utomhus året om oavsett väder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos P&V Plåt i Nyköping. Vi ser att du har en förmåga att på ett enkelt sätt knyta kontakter och integrerar med andra människor då du kommer ha ett nära samarbete med kollegor och leverantörer. Vidare är du ansvarstagande och driven.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

P&V arbetar med väl utförda plåtarbeten stärker byggnaders karaktär och livslängd. P&V utför takläggning vid nybyggnation, om- och tillbyggnad, men också reparationer och underhåll. Vi kan så klart hela hantverket bakom skorstens¬beslag, fasadinklädnad, rännor och vatten¬avrinning. Våra kunder är fastighetsägare och ¬-förvaltare, såväl privata som inom offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 juni 2021
Ort
Nyköping
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga