Region Sörmland · Publicerad 28 feb

Kvinnokliniken, barnmorskemottagningen Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Ta chansen att jobba dagtid som barnmorska i Nyköping, den lagom stora staden som ligger perfekt placerat i Sörmland.

Om oss
I Sörmland ligger öppenvården under Kvinnokliniken, barnmorskemottagningar finns runt om i landstinget på både sjukhusen, vissa vårdcentraler och familjecentralerna.
Vill du följa kvinnor i olika skeden i livet samt är en självständig och strukturerad barnmorska? Då kanske denna tjänst blir din! Vi söker just nu barnmorskor till vår Barnmorskemottagning på Nyköpings lasarett. Möjlighet finns att arbeta viss tid på Familjecentral, både i Nyköping och Oxelösund.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består bland annat av telefonrådgivning (Tele Q), preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller, mödravård samt att stötta blivande föräldrar och nyblivna föräldrar i deras nya roller.

Din kompetens
Du är legitimerad barnmorska med såväl lång som kort erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom förlossningsvård och/eller mödravård.
Som person är du självständig, lyhörd och organiserad, med en förmåga att våga fatta beslut. Vidare har du en god inställning till att våga fråga samt att hjälpa andra.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningskrav
Tillsvidareanställning på heltid, kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Ylva Sjöberg 072-147 16 45.
Rekryteringsspecialist Emelie Ravelin 072-144 10 08.
Fackliga företrädare söks via växeln 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på barnmorskemottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga