Region Sörmland · Publicerad 7 nov 2019

Anestesikliniken, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Välkommen till Nyköping, staden med en stadskänsla samtidigt som landsbygden bara ligger runt knuten. Tåg eller bil (E4an) från Stockholm till Nyköping tar bara en timme vilket ger en god förutsättning för pendling.

Anestesikliniken är en klinik med ca 140 medarbetare och innefattar operation med integrerad sterilverksamhet, uppvakning och intensivvård. Ledningsgruppen består av verksamhetschef, vårdenhetschefer operation och intensivvårdsavdelning, klinikadministratör samt medicinskt ledningsansvariga narkosläkare IVA och Operation.

Operationsavdelningen på Nyköpings lasarett har ca 75 anställda, bedriver operationsverksamhet dygnet runt. Årligen genomförs ca 5 000 operationer inom framför allt kirurgi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och ÖNH.

Alla medarbetare har individuella scheman. Helgtjänstgöring och arbetstid under nattjour ingår samt individuellt storhelgsschema.

I vår verksamhetsutveckling läggs stort fokus på att skapa effektiva patientflöden där ledarskap och medarbetarskap är centrala delar. Vi strävar efter att arbeta processinriktat, smart, kompetensutveckla oss och dessutom ha roligt!

Dina arbetsuppgifter

I din arbetsroll tar du ansvar för dina arbetsuppgifter som operationssjuksköterska och tillsammans med dina kollegor inom andra professioner. Tillsammans utför vi akuta- och planerade operationer, dygnet runt. Att utvecklas, förnya och förbättra är viktigt för oss och därför förutsätter vi att det är viktigt för dig också.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Som person är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Flexibel och lojal är din styrka då arbetet som operationssjuksköterska bygger på teamarbete. Du har både i din person och profession en mognad, och gärna några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Malin Tegerup, 0155-24 77 31.
Rekryteringsspecialist Catrin Dagander, 072-143 14 12.
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på anestesikliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-12-16.
Intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga