Region Sörmland · Publicerad 16 okt 2020

Intensivvårdsavdelningen/uppvakningsavdelningen, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Vi är en allmän intensivvårdsavdelning som tillhör anestesikliniken på Nyköpings lasarett, en klinik med cirka 140 medarbetare som även innefattar operationsavdelning och sterilcentral. Vi planerar ett utökat uppdrag och behöver bli fler.
IVA är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Till vår hjälp har vi avancerad medicinteknisk utrustning. Som sjuksköterska ingår du i ett team i arbetet runt patienten bestående av undersköterska, specialistsjuksköterska, narkosläkare samt sjukgymnast.

Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av intensivvårdsavdelningen (IVA). På UVA vårdas och övervakas patienter före och efter operation. UVA är en dynamisk avdelning med en stor variation av patientgrupper och ingrepp. Vi tar hand om patienter i alla åldrar som har genomgått alltifrån mindre kirurgi i lokalbedövning till stora, dagslånga, operationer. Korta vårdtider och snabba möten varvas med avancerad postoperativ vård efter stor kirurgi. Arbetet är utmanande, omväxlande och självständigt i en lärorik arbetsmiljö.

Vi arbetar med att utveckla en mer personcentrerad vård och att utöka vårt team med fler paramedicinska specialiteter. Patientens och närståendes resurser efterfrågas och närstående bjuds in att delta i vården. Vi kommer under hösten implementera ett delvis nytt sätt arbeta med nya rutiner som passar en mer personcentrerad vård.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer under din projektanställning att arbeta utifrån din legitimation som sjuksköterska samt lära dig nya arbetsuppgifter som förekommer på UVA och IVA. Du kommer att få arbeta i en omväxlande och stimulerande miljö med nära kontakt med kollegor och patienter.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akutsjukvård, intensivvård och/eller uppvakningsavdelning och med ambitionen att läsa vidare till specialistsjuksköterska inom intensivvård.

Du är en stabil person med gott omdöme, din kreativitet och flexibilitet är något du gärna använder. Samtidigt som du är en person som trivs med teamarbete så är du självgående i din profession. Du är i en fas i livet där du är intresserad av och har tid och möjlighet att lära mycket nytt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning i Region Sörmland. Tillfällig placering på IVA/UVA 6-12 månader i väntan på antagning till specialistsjuksköterskeutbildning inom intensivvård. Tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Carina Holm 0155-24 52 98, carina.holm@regionsormland.se
Fackligt ombud Vårdförbundet Marie Olsson, 0155-24 53 00, 0155-24 52 88.
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på intensivvårdsavdelningen/uppvakningsavdelningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-11-15.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga