Schneider Electric · Publicerad 11 feb

Brinner du för digitalisering, IoT och säkerhet?

Vi söker nu en servicetekniker inom brand till vårt kontor i Nyköping.

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

I rollen som serviceteknikerinom brand och säkerhet kommer du arbeta med att utföra felavhjälpande service, avtal, driftsättning av vår egen produkt ESMI.

Hos oss arbetar du i projekt eller i serviceuppdrag. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och idag arbetar med att installera och driftsätta säkerhetssystem (brandlarm & inbrottslarm).

Du har teknisk förståelse, gärna kunskaper av SBF's regelverk och med ett starkt intresse för programmering/IT och nätverksteknik.

Du kommer att få ta del av vårt interna utbildningsprogram i syfte att lära dig våra produkter och system. Genom vårt fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor.

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärsvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa.

Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

För att bli framgångsrik i rollenär du som person nyfiken, noggrann och vill utvecklas i det du gör med driv och entreprenörskänsla. Hög servicenivå och engagemang gentemot våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar! Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss erbjuds du förmåner som t.ex. interna utbildningar, bonus, utökad föräldalön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.se.com/se/jobb. Har du frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till Talent Acquisition Specialist, Anna Kjellberg, tel. 072-231 61 95.

Eftersom vi är ett säkerhetsföretag tar vi ett utdrag ur brottsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Primär plats:SE-D-Nyköping (Oppeby)
Arbetstid:Heltid
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget