Vattenfall · Publicerad 19 juli 2019

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är redo för nya utmaningar? Poolia söker en projektadministratör till Vattenfall. Uppdraget är på heltid med start i september och pågår till december med placering i Nyköping. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vattenfall Services Nordic i Nyköping arbetar med service och underhållstjänster, nätanslutningar och projekt inom elnät.

I din roll som projektadministratör är du ett administrativt stöd i projekt. Dina arbetsuppgifter består av att stötta i uppstart av projekt, leveransbevakning, avrapportering och fakturering.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som tidigare arbetat i en administrativ roll. Du har god kunskap i Officepaketet och behärskar svenska i såväl tal som i skrift. Om du har erfarenhet av att arbeta som projektadministratör är det meriterande. Kunskap i SAP-PM eller BÄST är meriterande men inte ett krav.

Som person är du servicesinnad, kommunikativ och har lätt för att förstå processer samt arbetssättet kopplat till dessa.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga