Rekal Svenska AB · Publicerad 17 jan

Är du en analytisk person med bra helhetssyn och stort eget driv? Vill du arbeta verksamhetsnära i ett utvecklingsinriktat bolag med stort miljöfokus? På Rekal erbjuds du möjlighet till ditt nästa steg i karriären, som ekonomichef. Rekal erbjuder ett öppet arbetsklimat, god möjlighet till påverkan och nära till besluten. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter/ansvar

Som ekonomichef på Rekal ansvarar du för ekonomiavdelningen med en ytterligare medarbetare och för kundtjänstavdelningen med dess 3 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kvalificerad redovisning, bokslut och årsredovisning
  • Budget, prognos och uppföljning av nyckeltal, agera stöd till chefer i organisationen
  • Utvecklingsarbeten gällande rutiner, processer och system
  • Ansvar för löneadministration
Erfarenhet/Utbildning:

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, gärna universitet eller högskola. Du är självgående inom redovisning inklusive bokslut. Du är även van att arbeta affärsnära med uppföljning av nyckeltal, budget och prognos. Då tjänsten innehåller personalansvar ser vi även att du har tidigare erfarenhet inom det området. Vidare står Rekal inför satsningar inom IT-området och vi ser det som meriterande om du tidigare varit involverad i implementeringar av system eller varit superuser. Du är en van användare av Excel.

Som person söker vi dig som är proaktiv och driver ditt eget arbete och dina avdelningar framåt. Du har kvalitet i fokus, initierar goda samarbeten internt och fungerar som ett bra stöd.

Om Rekal Svenska AB

Företaget som är specialister på hygien och rengöring har sedan 1987 försett professionella användare inom restaurang, hotell- och sjukvårdssektorn med rengöring- och desinfektionssystem. System bestående av produkter, doseringsutrustningar, utbildning och teknisk service.
I Rekals moderna produktionsanläggning i hjärtat av Sörmland utvecklas och produceras produkter som är väl anpassade för den nordiska marknaden och de höga krav som ställs. Med företagets rikstäckande och välutbildade serviceorganisation tillgodoses kundbehov i hela landet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 jan
Ort
Nykvarn
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga