Volkswagen Parts Logistics · Publicerad 18 mars 2020

Är du ansvarstagande, driven, engagerad och strukturerad - då är du perfekt för rollen som anskaffare!

Vår grupp anskaffning inom Volkswagen Parts Logistics behöver förstärkning och nu söker vi dig! Tycker du om att arbeta tillsammans med andra men också mycket självständigt då har du personligheten som gör att du trivs som anskaffare hos oss!

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat på 3,5 år. I din roll som reservdelsanskaffare är du en viktig nyckelspelare och får arbeta med många olika moment. Du är en del av ett engagerat och drivet team som ger dig möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av gruppen.

Du ansvarar bland annat för fakturakontroller, reklamationer, att kontrollera och korrigera felaktigheter från godsmottagningen samt arbetar med volym- och expressordrar, support gentemot respektive importör gällande reservdelsbeställningar och diverse administration. Du är backup till samtliga övriga funktioner i gruppen. Du kommer även att medverka i och själv få ansvara för och projektleda kommande utvecklingsarbeten inom gruppen eller i andra projekt som kan förekomma.

Du är öppen, positiv och du delar våra värderingar om Driv, Integritet och Hållbarhet. Du är flexibel, prestigelös och noggrann och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du kommunicerar både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Du känner inget hinder att representera gruppen på såväl möten internt som på konferenser i Sverige och utomlands.

Vi vill att du talar och skriver svenska och engelska samt använder Office-paketet obehindrat.

Goda kunskaper i affärssystemet SAP är meriterande. Förståelse för logistikflödet, ekonomi och produktkännedom samt erfarenhet av lagerarbete och projektledning är meriterande.

Ansökan och kontakt

Vill du veta mer om rollen som reservdelsanskaffare är du välkommen att kontakta chef för anskaffning Petra Westerberg Allende, tel. 08-588 348 20 eller mail petra.westerbergallende@vwgroup.se.

Kontaktuppgifter fackliga representanter: Alemayehu Tibbo, Ordf. Unionen, tel: 08-120 810 56 Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev genom att trycka ANSÖK. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-03-29
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Volkswagen Parts Logistics tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga