Academic Work · Publicerad 27 aug 2021

Om du är intresserad av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och ser dig själv i en roll där du är med där det händer, läser du rätt annons! I denna långsiktiga roll på Nynas oljeraffinaderi får du arbeta projektnära och ta stort ansvar inom hälsa, säkerhet och miljö. Du får direkt insyn i arbetsförhållanden i projekt genom att vara ute i fält och kan således bedöma hur arbetet kan förbättras ur arbetsmiljösynpunkt. Vi söker dig som ser fram emot att ha många sociala kontaktytor och som inte räds att agera kravställande för att uppnå resultat. Om du känner igen dig och vill höra mer om rollen som HSE-koordinator, ansök redan idag!

Information om uppdraget

I rollen som HSE- (Hälsa, Säkerhet, Miljö) koordinator ingår du i ett mindre team i Nynas projektorganisation på Nynas. Du kommer tillsammans med en kollega säkerställa samordning av hälsa, säkerhet och miljö i projektens alla faser från förberedelse till efterarbete. Du kommer att arbeta proaktivt med dessa frågor för att allt arbete genomförs på ett säkert sätt. Vidare kan du förvänta dig en roll där du främst är ute i fält och ser över hur arbetet genomförs och efterlevs enligt Nynas säkerhetsrutiner och ha direkt kontakt med entreprenörerna.

Du erbjuds

Utbildning och externa kurser inom arbetsmiljö för att du ska växa kompetensmässigt. Det finns även möjlighet att på längre sikt arbeta med installationsledning.

Löpande stöttning av din närmaste chef

Operativt arbete i fält där du får direkt insyn i arbetsmiljöförhållandena på Nynas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Införa en arbetsstruktur för att uppnå projekt-målen inom arbetsmiljö, säkerhet och miljö

Säkerställa att lokala säkerhetsregler och krav från uppdragsgivaren efterlevs bland annat att arbeta ute i fält.

Delta i planeringen av arbetet och se till att gemensamma arbetsmiljösynpunkter beaktas när arbets¬metoder och arbetsutrustning väljs, när de olika arbetena samplaneras och när tidsplaneringen görs.

Utfärda och uppdatera projektens arbetsmiljöplaner

Bygga upp och se till att ett arbetssätt för att nå HSE-målen i projektet införs.

Förvissa dig om att olika allmänna skyddsåtgärder fungerar och se till att de skyddsanord¬ningar som behövs anskaffas/utföras/underhållas samt att ansvaret för upprätthållan¬det av dessa skyddsanordningar klargörs.

I vissa projekt rapportera och följa upp avvikelserapporter, risk för avvikelse och förbättringsförslag.

Vi söker dig som

Har ett starkt intresse för arbetsmiljöfrågor

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språken används i den dagliga kommunikationen

Har arbetat inom bygg och/eller inom process-/pappersindustri tidigare alternativt har en akademisk bakgrund inom arbetsmiljö

Vi anser det meriterande om du har haft rollen som skyddsombud och då bl.a har genomgått utbildning i BAM

Som person är du:

Orädd

Relationsskapande

Självgående

Analytisk

Bortsett från ovan punkter som framgår tydligt av ditt CV, ser vi att du uppskattar en social roll där du får interagera med flera medarbetare på Nynas, likväl som med entreprenörer på raffinaderiet. Du uppskattar att arbeta ute i fält och attraheras av att vara utomhus året om.

Övrig information
  • Start: så snart som möjligt, senast oktober 2021
  • Omfattning: Heltid, konsult via Academic Work i minst ett år med goda chanser att bli förlängs på uppdraget
  • Placering: Nynäshamn, arbete sker uteslutande på raffenaderiet
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du veta mer om dina kollegor på Nynas?
Klicka här eller titta på filmen nedan:
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga