Terramare Oy Filial i Sverige · Publicerad 16 okt

Uppskattar du ett högt arbetstempo? Är du en vass administratör som gillar att arbeta med människor och stötta upp där det behövs? Om svaret på ovanstående är JA - då har vi drömjobbet för dig!

Om rollen

Barona söker nu en effektiv och engagerad projektassistent/sekreterare till Boskalis i Nynäshamn! Du kommer att stötta upp projektledare och övriga medlemmar med administrativa uppgifter. Som projektassistent kommer du att få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter under stort eget ansvar och du ges många möjligheter till utveckling. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra internationella projektmedlemmar och tillsammans arbetar ni för att säkerhetsställa projektets framgång.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid (100%) och önskad start är i november. Till att börja med är uppdraget på 12 månader men med goda chanser till förlängning. Boskalis tillämpar flexibel arbetstid och har sitt kontor i Nynäshamn.

Typiska arbetsuppgifter
 • Skriva brev
 • Stötta projektmedlemmarna samt projektledare
 • Översättningar (svenska-engelska-svenska)
 • Skriva protokoll från möten
 • Inköp (t.ex kontorsmaterial)
 • Organisera boende och transport för personer som ska börja arbeta på Boskalis
Du kommer helt enkelt att vara en nyckelspelare för att projektet ska fungera smidigt. Arbetstempot är högt och du kommer att behöva hugga tag i många uppgifter samtidigt för att projektet ska flyta på.

Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från service eller administration. Ett stort plus är om du har erfarenhet inom projektadministration eller som projektledarstöd sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration inom bygg eller hamnarbete. Du behöver inneha B-körkort samt tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person
 • Effektiv i dina arbetsuppgifter
 • Hängiven ditt arbete och de arbetsuppgifter du tar dig an
 • Proaktiv och självgående
 • Positiv attityd
 • Utåtriktad och kommunikativ
 • Du får saker att hända!
Självklart gillar du att skratta och ha roligt på jobbet! Du tänker utanför boxen och vågar utmana arbetssätt och rutiner.

Om Boskalis

Boskalis Sweden AB erbjuder sina kunder en lång erfarenhet och en mångsidig know-how av krävande marina byggprojekt. De är specialiserade på olika typer av muddringsarbeten, undervattensschaktning, hamn- och kajkonstruktioner, miljöbyggnationer och övriga marina konstruktioner.

Övertygad än? Ansök redan idag!

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande och intervjua allt eftersom. Så, om det här är ett jobb för dig, tveka inte att söka! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Administration; Support; Assistent; Service; Sekreterare;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration