Coor Service Management · Publicerad 16 apr 2019

Coor söker Brandtekniker/Brandman med placering i Olofström. Här levererar vi tjänster inom brandskydd till flera företag inom tillverkningsindustrin. Inom brand och sjukvård jobbar vi både med förebyggande säkerhetsåtgärder och akuta utryckningar vid larm.

Du kommer att ingå i ett team på 5-7 brandmän, både manliga och kvinnliga, som tillsammans utför tillsyns- & skötselarbetet relaterat till brandskydd.

Du jobbar dagtid med en veckas eftermiddag var 3-4 vecka och beredskapstjänst natt och helg ingår (idag var 5:e helg).

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera övningar och utbildningar relaterade till brandskydd
  • Utfärda tillstånd för heta arbeten
  • Rapportera och dokumentera systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
  • Medverka vid besiktningar och revisioner
Vår kandidat
Du har relevanta utbildningar inom ramen för tjänsten och erfarenhet av insatsledning inom kommunal eller privat räddningstjänst samt har god kännedom gällande myndighetskrav. Fysiskt och medicinskt test kommer att genomföras enligt AFS 2005:6. Det är en förutsättning att du har B-körkort.

För att trivas hos oss bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för all form av mekanik och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med kund.

Coor erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Tillsammans levererar vi meningsfull service!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om tjänstgen kan du kontakta brandchef Boris Olsson på 0723-717395.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 2019-04-30.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Brandkår
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga