ScanBox Thermo Products AB · Publicerad 27 sept 2021

Trivs du som fisken i vatten när du får hantera många olika saker samtidigt? I denna otroligt viktiga och centrala roll blir du en förstakontakt för många av våra kunder, och skapar värde genom din starka servicehantering. Ditt arbete kommer att ha stor betydelse för ScanBox framgång och utveckling med att växa och ta större marknadsandelar. Vill du vara en del av en växande organisation med stora ambitioner och trivs med mycket eget ansvar kan detta vara rollen för dig!

Lokalisering: På huvudkontoret i Olofström

Din roll
Som Sales support/Innesäljare hos oss får du arbeta i en internationell miljö där våra ambitioner att växa är stora. Våra produkter är av högsta kvalitet och våra kunder är allt från exempelvis världens största hotellkedjor, sjukhus, skolor till high tech bolag. Din roll blir att koordinera affären ifrån orderläggning, frakthantering till att kunden sedan fått sin produkt och har kompletterande frågor. Du är med genom hela resan och adderar starkt värde till alla våra kunder.

Du kommer arbeta i en grupp bestående av två stycken Sales support/Innesäljare som driver många interna dialoger med exempelvis Second line support, säljare, ekonomi och produktion.

Några av dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
  • Orderläggning av färdigprodukter samt reservdelar
  • Följa upp och bevaka orders och leveranser
  • Dokumentera och registrera kundinformation i CRM system
  • Besvara kundfrågor kring produkter, priser och leveranser via telefon, chatt och email
  • Bistå säljare med offerter av produkter och frakter
  • Bistå säljorganisationen i planering och koordinering av event och mässor
  • Tillsammans med utlastning bistå med fraktkoordinering och tulldokumentationer
Vem är du?
För att lyckas i denna roll vill vi att du har erfarenhet av administration och försäljning genom utbildning samt några års arbetslivserfarenhet. Du har hög kompetens inom Office-paketet och är van vid att arbeta i olika system.

Vi lägger stor värdering vid dina personliga egenskaper och vill därför att din ansökan speglar att du som person är ansvarsfull, prestigelös och har en hög social kompetens. Att du är en teamplayer som gillar högt tempo och som vet att hög service är fullständigt avgörande för kundens upplevelse. Du är systematisk i ditt arbetssätt och kan hantera att ha många saker parallellt i gång samtidigt. För att trivas i rollen tycker du om en miljö med högt tempo präglad av entreprenörskap, förändring, tillväxt och utveckling.

Du är en stjärna på kommunikation såväl skriftligt som i tal, och det gör du på flytande svenska och engelska. Sist men inte minst så vill vi att du har ett intresse för teknik och innovativa produkter.

Om ScanBox Thermo Products AB
ScanBox grundades med affärsidén att möta det professionella kökets behov av lösningar för förvaring och transport av varm och kall mat. Genom ett flexibelt produktionssätt kan vi leverera ändamålsenliga och kostnadseffektiva lösningar för distribution av måltider från storkök och catering. ScanBox är en partner som älskar mat och är passionerat fokuserad på att skapa optimala lösningar för varje kund och arbetsplats. Fokus ligger på att underlätta kundens arbetsdag och ge deras matgästers bästa möjliga upplevelse, oavsett om produkterna används på en Michelin-krog, hotell, äldreboende eller i en skolmatsal. Kvalitet, säkerhet och kundernas behov är högsta prioritet hos Scanbox, Bringing your food with care! Idag finns ScanBox produkter över hela världen och de fortsätter att utveckla sina koncept och metoder med omsorg om kunder och miljö. Titta gärna in på vår hemsida för mer information om oss och våra produkter!

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/10 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga