Academic Work · Publicerad 12 mars 2021

Sweco har alltid samlat olika experter för att lösa vår tids stora samhällsutmaningar - en uppgift som är mer relevant, utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. Vi söker nu fler projektledare som vill bli en del av framtidens utveckling!

Information om uppdraget

Som projektledare på Sweco kommer du leda och planera projekt inom elkraftområdet. Exempelvis transformatorstationer, kabelförläggningar och kraftledningsbyggnation inom spänningsnivåerna 0,4-400kV. Även projekt inom vindkraft, vattenkraft och solkraft kan bli aktuellt beroende på framtida projekt.

Sweco erbjuder tjänster för hela byggprocessen, från tidiga skeden till slutbesiktning och dokumentation. Som projektledare fungerar du som beställarens förlängda arm och leder renoverings-, om-, till- och nybyggnadsprojekt i kundernas anläggningar.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng där laganda är viktigt och där lösningar skapas genom att använda hela Swecos breda kompetens för kundernas utmaningar.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara och leda både stora och små projekt inom elkraftsområdet
  • Planera och leda projektgruppens medarbetare inom de områden som krävs
  • Ansvara över kundkontakten
Hos Sweco får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva i kontorets affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad.

Vi söker dig som
  • Är högskole- eller civilingenjör och har några års erfarenhet inom projektledning. Du kan även, genom flerårig erfarenhet, skaffat motsvarande kunskaper
  • Har erfarenhet från elkraft, industri, byggbranschen eller liknande
  • Har god kännedom om AMA, AB/ABT
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom elkraftsområdet
  • Har B-körkort då vissa resor ingår som en naturlig del av tjänsten
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du kundorienterad och har som främsta fokus att bygga goda kundrelationer. Du är analytisk och har en god förmåga att driva arbetet framåt.
Arbetet innefattar kontakter med en rad olika intressenter, både internt och externt vilket gör det möjligt att snabbt etablera ett brett kontaktnät och på sikt påverka sin framtida karriär på Sweco.

Övrig information

Placeringsort: Örebro eller Karlstad med omnejd

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Du kommer att bli anställd av Sweco.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga