Algol Chemicals · Publicerad 13 apr 2021

Här får du chansen att arbeta på ett spännande företag som dagligen hanterar specialkemikalier. Som processoperatör blir du en viktig del i att få leveranserna att flyta på smidigt och skickas iväg i tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Algol Chemicals erbjuder ett brett sortiment av industri- och specialkemikalier samt polymerer för industriella produktionsprocesser. Deras kunder finns i olika industrisektorer i Norden, Baltikum, Ukraina, Vitryssland och Indien. I produktionsanläggningen i Kvarntorp, söder om Örebro, arbetar de främst med ammoniak och är den största distributören av ammoniak i Norden.

Algol Chemicals utökar teamet och Professionals Nord söker nu åt deras räkning en processoperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Algol Chemicals. Vi ser att du kan påbörja uppdraget så snart som möjligt och det sträcker sig till sista augusti 2021. Du startar dagen vid 07.00 och äter sedan frukost med övriga på plats, dagen avslutas vid 16.00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Algol Chemicals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I rollen som processoperatör kommer du främst att arbeta med att lossa och lasta järnvägsvagnar och lastbilar som kommer till produktionsanläggningen. Du kommer även arbeta med att fylla behållare med ammoniak samt se till att alla leveranser blir dokumenterade och bokade i systemet. För dig med rätt driv finns möjlighet att få utökade arbetsuppgifter.

Tillsammans med dina 2 kollegor som också arbetar som processoperatörer lägger ni upp dagen och de arbetsuppgifter som ska göras. Du kommer även att få en introduktion på plats för att lära dig arbetet.

Vi söker dig som

Har en avklarad gymnasieutbildning och B-körkort. Du har genomfört en truckförarutbildning och har truckkort, det är positivt om du även har kört truck efter utbildningen. Du har god digital kompetens då en del av arbetet innebär att dokumentera i system. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom någon industri eller lagerverksamhet. Då Algol Chemicals är placerade i Kvarntorp, söder om Örebro, är det viktigt att du kan ta dig till och från jobbet. Tjänsten är start omgående så det är ett krav att du kan börja direkt.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Algol Chemicals. Du är flexibel och har förmågan att ställa om under dagen om arbetet kräver det. Du är noggrann i ditt utförande, uthållig och lyhörd för att lära dig nya saker. Vidare är du kommunikativ och har inga problem att kommunicera med nya människor.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 07.00-16.00
STAD: Kumla, Kvarntorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om Algol Chemicals här!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga