Bouvet Sverige AB · Publicerad 18 apr 2019

Vi söker dig som har erfarenhet inom projektledning eller förvaltningsledning till Bouvet i Örebro.

Har du flera års erfarenhet inom PM3 eller annan förvaltningsmodell och kunskap inom agilt arbetssätt, t ex SCRUM? Då kan du var den vi söker för rekrytering till Bouvet i Örebro. Hos oss på Bouvet får du som medarbetare avsätta arbetstid för att arbeta med egen personlig utveckling. Vi har en härlig stämning och stark tilltro på framtiden, något du kommer märka när du träffar oss. Bouvet sitter i moderna lokaler mitt i centrala Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i en organisation med tillgång till en kunskap som spänner över en mängd olika områden inom IT-segmentet. Det som sticker ut och skiljer oss från andra är att vi aktivt arbetar med att dela med oss av denna kunskap.

Vi på Bouvet brukar vara lite kaxiga och säga att vi sätter medarbetaren i främsta rummet och kunden i andra. För om våra medarbetare får blomstra och må bra på jobbet så levererar vi förstklassiga lösningar till kund och får kunder som gärna kommer tillbaka.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare/förvaltningsledare och konsult på Bouvet arbetar du tillsammans med talangfulla kollegor för marknadsledande kunder. Du ansvarar för att driva projekt tillsammans med kundens utvecklingsavdelning och övriga projektdeltagare. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekten. I rollen ingår ansvar för kvalitet, tids- och aktivitetsplan samt budget. Projekten kan vara varierande beroende på kund.

Rollen innebär också

Om du arbetar hos oss delar du säkert våra värderingar. I gengäld har du stor frihet att välja hur du ska arbeta. Vi strävar efter ge våra konsulter uppdrag som matchar deras personliga profil och individuella mål.

VEM ÄR DU?

Kvalifikationer:
  • Flera års erfarenhet av att ha arbetat som förvaltningsledare och/eller projektledare inom en etablerad förvaltningsmodell t.ex. PM3
  • Flera års erfarenhet av agilt arbetssätt, t.ex. SCRUM
  • Du har goda färdigheter i att ta fram dokumentation, instruktioner och rutinbeskrivningar samt har erfarenhet av budgetuppföljning.
  • Goda kunskaper i svenska.
Meriterande:
  • Certifierad Scrum Master
  • Certifierad projektledare (t ex Prince 2, PMI)
  • Erfarenhet från projektledning eller förvaltningsledning inom statlig myndighet
Du har goda ledaregenskaper är drivande och inkluderande. Vidare så är du kommunikativ och tar ett stort eget ansvar. Du delar med dig av din kompetens till kunder och kollegor samt har ett systematiskt arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga