CAB Group AB · Publicerad 12 jan

Vi söker flera fullstack-utvecklare till innovativa och expansiva CAB.

Nu söker vi flera passionerade systemutvecklare inom fullstack som är intresserade av att arbeta med tekniker som t.ex. Angular, TypeScript, WPF, C# och Azure, på ett framgångsrikt och växande produktbolag! Vi erbjuder en kreativ utvecklingsmiljö där du får vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan. Vår vardag på CAB präglas av en stark gemenskap.

Låter det som utmaningen för dig? Välkommen till CAB!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På CAB har vi en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö. Det innebär att vi gör mycket för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet - allt från gemensamma frukostar och generösa personalaktiviteter som konserter och årliga skidresor till kompetenshöjande aktiviteter som Lab Days, inspirationsföreläsningar och utvecklarkonferenser. Vi har även ett starkt socialt samhällsengagemang, vilket bland annat innebär att vi sponsrar jämställt inom idrott samt stöttar olika föreningar och biståndsorganisationer som ligger i linje med våra värderingar.

Vill du veta mer? Titta gärna in på CABs karriärssida!

https://cabgroup.teamtailor.com/

Dina framtida arbetsuppgifter

This is where the magic happens!
Som utvecklare på CAB är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra system och produkter utifrån kundens behov. Du kommer att arbeta med utveckling både på klient- och backend-sidan, med fokus på Microsofts teknikstack. Du är med och utvecklar och förädlar produkterna från kundens krav till leverans av färdig lösning. Sedan får du möjlighet att följa dem över en längre tid.

Du kommer att arbeta i ett team som består av ett gäng systemutvecklare, UX-designers och testare - som leds av våra produktutvecklingschefer. Du har även ett nära samarbete med produktledningen som prioriterar och föreslår framtida utvecklingsinsatser. Tillsammans skapar ni professionellt designade produkter för våra kunder.

Rollen innebär också

På CAB får du möjlighet att hålla dig uppdaterad på omvärlden inom ditt arbetsområde och att arbeta med den senaste tekniken.

VEM ÄR DU?

Är du en passionerad utvecklare som motiveras av att arbeta i team och som drivs av att nå resultat tillsammans med andra. Är gemenskapen en viktig faktor för att du skall trivas, åstadkomma riktigt bra saker och ha kul på jobbet?

Om du dessutom brinner för spännande utmaningar inom systemutveckling och håller dig uppdaterad kring den senaste tekniken - då är vi förmodligen en perfect match!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga