Danske Bank · Publicerad 16 feb

Vi växer i Örebro! Är du målinriktad, utåtriktad och vill vara med och bygga upp Danske Banks nya Finanscenter i Örebro? Då kanske du är den vi söker för rollen som Relationship Manager!

Vi har nyligen etablerat ett Finanscenter i Örebro och söker nu en Relationship Manager som vill komplettera vårt drivna team och som tillsammans med oss brinner för att hjälpa våra kunder nå sina mål. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla en portfölj med både befintliga och nya företagskunder, där du får helhetsansvar för dina kunder när det gäller kundnöjdhet, lönsamhet och utveckling av affären.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Vi söker efter dig som har ett tydligt kundfokus och strävar efter att förse kunderna med bästa möjliga råd utifrån din expertis och deras individuella önskemål. För att trivas i rollen som Relationship Manager tror vi att du som person är utåtriktad och drivs av att göra affärer. Du får gärna ha en god kännedom i kreditfrågor och ekonomi. Du brinner för att självständigt kunna driva kundaffären och har jobbat med eget kundansvar och egen budget. Har du en akademisk examen inom ekonomi är det meriterande.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Per Augustsson, chef Finanscenter Örebro på 076-836 98 65 eller Carina Gejhammar ställföreträdande chef Finanscenter Örebro på 070-373 36 56, om du har frågor eller vill veta mer.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 18 000 anställda i 16 lände, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget