EMBA Machinery AB · Publicerad 17 jan

Controller med erfarenhet från tillverkande industri sökes till EMBA Machinery AB

Vi utökar ekonomiavdelningen med en ny tjänst och söker dig som ser en utmaning i att bygga upp och utveckla controllerfunktionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att få en central roll med många kontakter i företaget, framför allt inom Produktion och Marknad.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Uppföljning och analys, främst utifrån företagets interna redovisning och nyckeltal
  • Kalkylering av material/produkter
  • Avsluta maskinprojekt
  • Initiera och driva förbättringar
  • Vidareutveckla rutiner och arbetsprocesser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör ekonomi- och IT-avdelningen och rapporterar till företagets CFO. Som controller ingår du i styrgruppen för Produktion.

VEM ÄR DU?

Du har akademisk examen inom ekonomi. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom redovisning, samt flera års erfarenhet som controller på ett tillverkande företag. Du är en avancerad användare av excel. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Om du tidigare har arbetat i IFS och har erfarenhet av Lean är det meriterande.

Som person är du analytisk, strukturerad och tar ett stort eget ansvar. Du har lätt för att kommunicera med en förmåga att se både detaljerna och helheten. Du kan arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta med andra människor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga