Edekyl & Värme AB · Publicerad 15 nov

Nu söker vi dig som har jobbat som konstruktör/kalkylator/säljare i några år, till ett spännande företag på frammarsch! Edekyl & Värme har de senaste tio åren expanderat från ett kontor i Örebro på sex medarbetare till att nu uppgå till över 90 medarbetare fördelat på sju orter i Sverige.

Hur ser arbetsdagen ut?
Du utför kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer och du ska kunna projektera och konstruera egna tekniska lösningar och förslag. Du är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning, men även under produktionsfasen som stöd till projektledaren. I rollen ingår en stor andel kundkontakter, så att bibehålla och utveckla kundrelationer blir en naturlig del av din vardag. Likaså att vidareutveckla och effektivisera tekniska installationer, planera, ekonomiskt följa upp och utvärdera projekten samt medverka i inköpsprocessen.

Vem är du?
Du bör ha en högskole- eller YH (KY) utbildning inom VS, bygg, fastighet eller teknik. Erfarenhet av kalkyl,- offert- och konstruktionsarbete inom VVS och el är ett krav, liksom kunskap om de vanligast förekommande leveransbestämmelserna. Du bör vidare ha vana att arbeta i kalkylprogram som excel samt behärska CAD. Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik och/eller ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. Vi söker dig som har förmåga att bygga kundrelationer, vara drivande, målinriktad och
som har stark drivkraft till att göra affärer. Då en hel del resor förekommer i tjänsten så är B-körkort ett krav.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?
Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som tjänstebil, friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events såsom Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Edekyl & Värme är mån om att du ska trivas på jobbet!

Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Intresserad? Kontakta oss!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerade aktör i Mellansverige och finns idag på sju orter. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala, Västerås och Uppsala. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma för det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motto är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ingenjör

Inga fler jobb från Edekyl & Värme AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga