Elon Elkejan Logistic AB · Publicerad Idag 00:00

Som Senior Produktspecialist blir du en central person i ELON Elkedjan Logistics satsning på egna varumärken. Du jobbar i ett specialiserat team för framtagande och sourcing av produkter till egna varumärken och i nära samarbete med kategori/inköp där du är med och bygger upp nya koncept. Du erbjuds en spännande och omväxlande roll där du följer produkten från uppstart till målet - ut i butik!

Trivs du i en tekniskt krävande roll med stort eget ansvar och där du jobbar mot högt satta mål? Då är det här jobbet för dig! Urval sker löpande så ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

I tätt samarbete med teamet runt EELs egna varumärken (EVM) jobbar du med att granska potentiella nya produkter till sortimentet. Produkterna spänner emellan småel - till vitvaror och värmepumpar och du har det totala tekniska ansvaret för dessa produktgrupper under egna varumärken.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Säkerställa att produkten följs av rätt teknisk specifikation
  • Kontrollera produktsäkerhet och märkningar
  • Kvalitetssäkra produkten och tillse att tester av produkten genomförs
  • Granska och testa manualer
  • Säkerställa de tillbehör som krävs för den svenska marknaden finns att tillgå
För att hitta rätt produkt för EEL arbetar du även med jämförelser olika fabrikat.

Du kommer att arbeta i prestigelöst team med högt tempo och driv - inom ett område med högt satta mål!

Utbildning/erfarenhet

Tjänsten som Senior Produktspecialist kräver att du är tekniskt utbildad, gärna inom elteknik, och har god förståelse för ritningar och kopplingsscheman. För att gilla det här arbetet är du en person som har ett genuint teknikintresse och som är nyfiken på EELs produktflora. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete liknande arbete där du hanterat vitvaror och/eller kyltekniska produkter.

Du är van att självständigt besluta om aktiviteter inom ditt område. Det är viktigt att du utöver tekniken också har med dig en företagaranda och ett kommersiellt tänkande. Arbetet förutsätter struktur och ordning och att du som person har hög integritet.

Vi ser att du är van användare av Excel.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ELON Elkedjan Logistic AB (EEL AB) är ett inköps- och logistikcenter i Örebro. Företaget bildades 2004 i Örebro som ett samarbete mellan ELON Svenska AB och Svenska Elkedjan AB.

Idag består EEL AB av två fackhandelskedjor, ELON och Elkedjan, samt ett varumärke för e-handel, Vitvarumäklarna. Sammanlagt har vi 400 butiker och 1900 elektriker i samverkan inom EEL Teknik. Bolaget samlar den gemensamma fackhandeln under ett tak, men med olika kedjenamn, så att varje kedjas unikitet frontas på den svenska marknaden. Det ger oss möjlighet att behålla olika varumärken ut mot konsument samtidigt som vi vinner stordriftsfördelar.

All verksamhet avseende butikssidan är koncentrerad till Örebro. Här hittar du även vårt centrallager för tunga vitvaror och småelsartiklar. Centrallagret har en lageryta på ca 55 000 kvm och är Örebros största.

EEL är ett dotterbolag till ELON Group. I koncernen finns varumärken som ELON, Elkedjan, Elkedjan Teknik, EEL Teknik, Euronics, Canvac och FDT.

Inom EEL värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av
- Samarbete - Engagemang - Glädje - Respekt - Ansvar
Orden sammanfattar vår gemensamma värdegrund, vägvisaren för hur vi ska agera mot våra medmänniskor. Genom att följa den vinner vi i långa loppet. Allihop.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga