Epiroc Rock Drills · Publicerad Idag 14:23

Är du analytisk och resultatinriktad? Vill du arbeta på ett globalt och innovativt företag? Just nu söker vi en Global Process Manager Sourcing till Epiroc Örebro som kommer att verka som Projektledare för ERP-projekt.

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå ca 6 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Global Process Manager Sourcing kommer du att verka som Projektledare genom att fortsätta att stödja Epirocs ökade fokus på standardisering av processer, ERP (M3) och relaterade satellitapplikationer. Huvudfokuset är att leda ett team i MR Sourcing Council, för att säkerställa anpassning / standardisering mellan divisionerna inom design, utveckling och utrullning av M3 vilket sker globalt i kundcenter, produktföretag och distributionscenter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Global Process Manager Sourcing kommer du att huvudsakligen arbeta med:
  • Representera Sourcing i MORE-projektet med uppgiften att ställa in ett standardiserat ERP-system (M3) för affärsområde Mining and Rock Excavation Technique (MR)
  • Utveckla och verifiera en global M3-mall för PC / DC / CC-omfattning
  • Bygga upp, fördela och leda ett team
  • Samordna tvärfunktionell affärsprocess.
  • Säkerställa process- / lösningsintegration med Epiroc Business Process Councils
  • Ansvarig för inköp i M3 Change Control Board
Tjänsten kommer innebära en hel del internationella resor.

Vem är du?

Vi söker dig med Universitetsexamen samt några års erfarenhet av ERP-hantering, arbete med sourcingprocess och projektledning.
Du har ett starkt kundfokus och en god förståelse för inköp. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten.
Som person är du dynamisk och resultatinriktad med öppenhet för förändringar och ett proaktivt arbetssätt. För att lyckas måste du ha en hög grad av personlig drivkraft och starka analytiska färdigheter samt god ledarskapsförmåga. Denna position kräver mycket stark kommunikationsförmåga då du har ett brett kontaktnät på global nivå och samtidigt arbetar nära dina lokala kollegor samt presenterar resultat för högsta ledningen.

Dessutom har du en positiv inställning och du tror helt klart att det alltid finns ett bättre sätt!

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga