Euromaint Rail · Publicerad 14 jan

Trivs du i en affärskritisk, koordinerande och analytisk roll? Vi på TNG söker en anbudsansvarig till Euromaint i Örebro.

Lockas du av en spännande roll i en platt och kundnära organisation i en enhet med tillväxt? Är du tekniskt intresserad, analytisk och trivs i en roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara rollen för dig! För rekrytering till Euromaint i Örebro söker vi dig som vill arbeta som anbudsansvarig. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och driva anbudsarbetet på enheten.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva, leda och ansvara för anbudsarbetet i Örebro
  • Kundkontakt
  • Samverkan med produktionsteknik, logistik, inköp och produktion
  • Stötta företagets marknads- och försäljningsorganisation i centrala anbud
  • Bidra till att utveckla bolagets relationer med såväl gamla som nya kunder
  • Stödja kontrakts- och planeringsavdelningen i sina arbetsuppgifter
  • Bidra till att utveckla en effektiv anbudsprocess
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till chefen för kontrakt och planering och ingår i en grupp med sju personer. Du samverkar också tätt tillsammans med företagets centrala marknads- och försäljningsorganisation.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse. Du trivs i en affärskritisk roll där du får använda såväl dina analytiska som koordinerande färdigheter.

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt främjar förändring och nytänkande.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga