Evry · Publicerad Igår 00:00

Har du ett stort intresse för service, It och teknik? Vi söker nu en serviceinriktad helpdeskmedarbetare för ett konsultuppdrag hos Evry i Örebro.
Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning hos Evry.

Som helpdeskmedarbetare på Evry kommer du tillhöra ett sammansvetsat team med högt i tak och förutom härliga kollegor erbjuds även frukost för alla varje morgon.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som helpdeskmedarbetare på Evry arbetar du och dina kollegor tillsammans och enskilt för att säkerställa den dagliga driften och ge kunderna den bästa supporten av IT-relaterade frågor.

Det kan bland annat innebära:
  • mottagning och registrering av ärenden
  • felavhjälpning via telefon och remote
  • uppföljning av eskalerade ärenden
  • administration i ärendehanteringssystemet
Användarnas plattform är baserad på Windows 7-10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS Outlook.

Vem är du?

Vi söker dig som har en IT-utbildning eller skaffat dig kunskaper inom exempelvis nätverk och server på annat sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete från service desk eller annat arbete med telefonen som främsta arbetsverktyg.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav samt att du har ett IT-intresse och trivs med att ge god service.

För att vara framgångsrik på det här uppdraget tror vi att du bör ha erfarenhet av:
  • Active directory
  • MS Office Suite
  • Citrix
  • MS Exchange och Office 365
  • Windows 7/8/10
Som person bör du vara stresstålig och besitta en god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift. Arbetet som supporttekniker sker i nära kontakt och samarbete med olika kunder och därför värdesätts egenskaper som servicekänsla och engagemang.
Vi tror också att du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter men stöttar självklart dina kollegor när det behövs och du trivs med att vara en del av ett team som arbetar mot samma mål.

Poolia IT

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga