Innovation Highway Consulting Group AB · Publicerad 12 maj 2020

Vi växer och söker fler drivna systemutvecklare som vill vara med på vår tillväxtresa!

Trivs du med teamarbete och vill arbeta i en utvecklande och kreativ miljö, centralt i Örebro? Vill du utvecklas som konsult i lokala kundleveranser och även få möjligheten att arbeta långsiktigt med vår egenutvecklade produkt? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Vi växer och söker nu fler talangfulla utvecklare. Vårt arbetssätt bygger på nära och långsiktiga kundrelationer där vi som innovativ och proaktiv partner vill hjälpa våra kunder att nå framgång i sina verksamheter.

Kom och bli en del av ett framgångsrikt, familjärt företag med stora ambitioner!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans arbetar vi agilt och är med och driver, förutom våra projekt ute hos kund, även utvecklingen av vår produkt som är uppbyggd i moderna tekniker som React och .net core. Förutom en bra gemenskap, höga ambitioner och engagemang präglas vår kultur av ett ständigt lärande och frihet under ansvar. Här får du arbeta utifrån Microsoft teknikstack med tekniker som .NET, C# och Azure.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora, längre åtaganden. Uppdragen varierar i allt från backend, webb till fullstack och det är ditt intresse som i mångt och mycket styr vad du ska arbeta med. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder som befinner sig i Örebro. Vi arbetar och utvecklar även en egenutvecklad produkt tillsammans, en SaaS tjänst inom visualisering som vi har för avsikt att lansera i en nära framtid.

Rollen innebär också

Som utvecklare hos oss blir du en del av ett kompetent team med olika erfarenheter och kompetenser. Idag är vi sex talangfulla och självgående utvecklare som håller till i nya fräscha och toppmoderna lokaler på Slottet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet som vill fortsätta din utvecklingsresa med oss. Som konsult har du en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. Du har en affärsmässig och kundorienterad inställning, ett stort eget driv och gillar utmaningar. Vidare motiveras du av att arbeta med problemlösning och har ett kreativt analytiskt tänk. Vi ser gärna att du har ett intresse att arbeta med produktutveckling.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga