KåKå AB · Publicerad 6 nov 2020

Till vårt Innesäljteam i Örebro söker vi

Innesäljare

"som älskar bröd och kunder"

Projektanställning 6 månader

"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka kundernas lönsamhet. Det vill vi vara experter på och därför söker vi dig som är affärsdriven, självständig, empatisk och passionerad. Du älskar att göra affärer och att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer genom att implementera KåKås starka mervärdesportfölj.

Är du en serviceinriktad person som vill jobba nära kunder i ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Då är tjänsten som innesäljare rätt för dig!

Vi behöver just nu projektanställa en innesäljare under minst 6 månader som ska tillgodose våra kunders behov i samband med sina beställningar. Din placering blir på vårt säljkontor i Örebro.

Din roll:

I rollen som innesäljare arbetar du brett och varierat med att ge våra kunder service och information av högsta kvalité tillsammans med våra Fältsäljare. Professionalitet, service och problemlösning är tre av de nyckelord som tjänsten efterfrågar, då tjänsten innebär daglig kontakt med våra kunder via telefon och mejl.

Du som söker ska har minst gymnasial utbildning och erfarenhet av att ha jobbat inom kundtjänst eller annan typ av kundnära verksamhet.

Du goda kunskaper i Microsoft Office och ska gärna ha arbetat i affärssystemet Microsoft Dynamic 365 eller liknande affärssystem tidigare.

För att trivas i rollen uppskattar du arbetsuppgifter av administrativ karaktär och du är jordnära och lösningsfokuserad. Vidare är du självständig i din roll men har en prestigelös och hjälpsam inställning gentemot dina arbetskollegor. Vi ser även att du skriver och talar väl, i såväl svenska som engelska.

Vill Du ha mer information är du välkommen att ringa vår Regionala försäljningschef Jonas Olsson, 076-841 15 20 eller HR Chef Peder Mattsson, tel 0709-10 03 10.

Välkommen med din ansökan. (vi tar ej emot email ansökningar)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av produkter och ingredienser, såsom råvaror, färdigvaror och emballage till alla som bakar och säljer bagerivaror. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och har vårt huvudkontor utanför Malmö med filialer i Stockholm, Örebro och Göteborg. Där jobbar ca 155 passionerade medarbetare som varje dag brinner för produkter och kunder. KåKå ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en av Orkla ASA´s fyra livsmedelsdivisioner. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 jan 2021
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga