KumBro-koncernen · Publicerad Idag 09:07

Är du en erfaren och utvecklingsorienterad projektledare? Perfekt! Sök tjänsten på KumBro Stadsnät i Örebro.

Som projektledare på KumBro får du en självständig roll med många kontaktytor. KumBro ligger i framkant när det gäller att anpassa sin affär till framtidens behov och är stora på den lokala marknaden. Du får stora möjligheter att vara med och påverka den fortsatta expansionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du till en platt organisation där vi bryr oss om varandra och har en positiv atmosfär.

Du erbjuds möjligheten att arbeta i nya fräscha lokaler vid Behrn Arena, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänsten är på heltid, med start efter överenskommelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att delta aktivt i strategiska beslut och informera om vilka områden i regionen som lämpar sig att förlägga fiberinfrastruktur. Projektledaren ska mer eller mindre självständigt leda och driva olika slags projekt i KumBro Stadsnät AB. Projektledaren är operativt och strategiskt ansvarig för att driva projekt planerat och strukturerat utifrån KumBros fastställda riktlinjer och företagets intentioner. Projektledaren leder arbetet, ansvarar för att projektets kostnader ligger inom beslutad budget samt att arbetet blir färdigt enligt fastställda tidsplaner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planera och leda fiberinfrastrukturprojekt inklusive mål, budget och tidsplan
  • Leda projektarbetet genom att sammankalla möten, förankra beslut och information, hantera avvikelser samt följa upp och fungera som kontrollant för entreprenader
  • Delta i möten och företräda KumBro i möten med externa parter
  • Kontinuerlig kontakt med kunder, markägare, entreprenörer och leverantörer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får vara en del av ett företag som arbetar med hållbarhetsfrågor inom energi och teknisk försörjning. Syftet är att vara en katalysator för hållbar utveckling i Örebroregionen genom att arbeta med framtidsfrågor i samhället på ett modernt och affärsdrivet sätt.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet från ledningsägare eller inom mark och anläggning. Du har minst tre års erfarenhet av att leda projekt med budgetansvar och relevant utbildning för tjänsten.

Det är meriterande med erfarenhet av hur fiberstruktur och fiberinstallationer fungerar.

Då du kommer ha många kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet påbörjas 7 januari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga