Lekebergs Ekonomi AB · Publicerad 26 sept

Hos Lekebergs Ekonomi ges du möjlighet att utveckla både dina kunskaper som ekonom men också din affärsmässighet. Som Redovisningskonsult blir du dina kunders bollplank i ekonomiska frågor och en stöttepelare i deras verksamhet.

Hos Lekebergs Ekonomi arbetar du i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för redovisning. Kontoret finns i Fjugesta, bara 15 minuter med bil från Örebro.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult jobbar du nära dina kunder. Du agerar rådgivande och stödjer företagen i ekonomiska frågor. Du kommer att arbeta med olika typer av bolag och i varierande branscher.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
  • Rådgivning inom redovisning, lön, skatt och momsfrågor.
  • Löpande redovisning, lön, periodiseringar, avskrivningar, skattedeklaration, månadsbokslut.
  • Årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
  • Starta upp nya kundsamarbeten och driva förbättringar mot de befintliga.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning och som arbetat med redovisning i några år. En auktorisation är meriterande. Vi ser gärna att du arbetat som redovisningskonsult tidigare, med förmågan att hantera flera olika kunder samtidigt. Du har goda kunskaper inom redovisning och kan agera rådgivande till våra kunder.

För att trivas hos Lekebergs Ekonomi är du nyfiken, ansvarstagande och kommunikativ. Du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper till både kunder och kollegor. Vi söker dig som är öppen och social och som har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Engagemang och en positiv energi är andra uppskattade egenskaper.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lekebergs Ekonomi är en redovisningsbyrå som håller hög kvalitet. Idag är vi 6 medarbetare. Bolaget grundades 1998.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia