Linde Material Handling · Publicerad 30 nov

Linde Material Handling fortsätter växa och vi utökar nu med ytterligare en Business Controller till vårt huvudkontor i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter!Som Business Controller hos oss kommer du ingå i en grupp med fyra controllers samt en teamledare och tillhöra ekonomiavdelningen. Tjänsten är inriktad mot vårt nystartade finansbolag som ansvarar för vår leasingverksamhet. Här kommer du ges stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till förbättring av rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för att centrala funktioner erhåller relevant och professionell support, såsom proaktivt uppföljningsarbete, rapporter och avvikelseanalys
  • Förbättringsinriktad analys och uppföljning med ansvar att kontinuerligt driva och utveckla kostnads- försäljnings och finansieringscontrolling
  • Identifiera och räkna på förbättringar av leasingprodukter och mer komplexa affärsupplägg
  • Ansvara för rapportering gentemot huvudkontor i Tyskland
  • Att tillsammans med VD för finansbolaget förbereda budget och prognos
  • Genomföra löpande analys av försäljning, kostnader och marginaler
  • Ansvara för att aktuella system hålls uppdaterade med korrekt data i enlighet med företagets policy och riktlinjer
Vem är du?
Vi söker dig med relevant akademisk examen samt några års erfarenhet från tidigare roll som controller. För att lyckas hos oss behöver du kunna ta ett stort eget ansvar och är drivande i utveckling av våra rutiner och processer. Du förstår och analyserar komplexa rapporter och har förmågan att kommunicera ekonomisk information. Vidare trivs du med verksamhetsnära arbete, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av teamledare Andreas Ridderström på 072- 731 87 21.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 16 december. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Besök gärna vår hemsida www.linde-mh.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler jobb från Linde Material Handling tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga