Linde Material Handling · Publicerad 9 nov

Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med truckar i världsklass? Trivs du bäst i en verksamhet med stor variation i arbetsuppgifterna? Då kanske det är just dig vi söker.

Linde Material Handling har under många år byggt upp en gedigen förmåga att anpassa maskiner för kundens exakta behov. Tack vare våra anpassningar levererar vi idag helt skräddarsydda produkter avseende säkerhet, ergonomi och produktionsoptimering.

Arbetsuppgifter:
Som svetsare hos oss kommer du ingå i ett litet men erfaret team av svetsare som främst arbetar med kundanpassningar och ombyggnationer i nära samarbete med vår konstruktionsavdelning.
Här erbjuds du ett varierande arbete där rena svetsjobb blandas med såväl bearbetning som prototypbyggen. Arbetet bedrivs i huvudsak inne i vår smedja, men i rollen ingår även stöd till våra mekaniker ute i våra två huvudproduktionsflöden. Visst stöd till vår eftermarknadsorganisation kan också förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av svetsning och metallbearbetning. Du är självgående, har en hög arbetsmoral och vill framåt i din yrkeskarriär. Du trivs i grupp och har lätt för att kommunicera med andra människor. För att bli framgångsrik hos oss ska du ha förmågan att se lösningar på uppkomna problem och trivas med att arbetsuppgifterna varierar ganska mycket.
Du är en van svetsare (Pinne, MIG/MAG), men vi vill också att du har god materialkunskap och erfarenhet av ritningsläsning, montering, klippning, borrning, kantpress och bockning. Då vi är ISO-certifierade och arbetar med bärande konstruktioner behöver du ha giltiga svetslicenser enl. HL45 (111,135).
Har du ett fordonsintresse samt grundläggande kunskaper inom el, mekanik och hydraulik är det ett plus.

Övrig informationArbetstider är heltid och dagtid med placeringen på vår produktionsanläggning i centrala Örebro. Start omgående eller efter överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten, kontakta vår Produktionsledare special Henrik Hagdahl 070-2388015 eller vår Svetssamordnare Jimmy Jonsson 070-2643988.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 25 november 2018.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Visa var