Närkefrakt · Publicerad 23 sept

För rekrytering till Närkefrakt söker vi Kvalitets- och Miljöansvarig. Närkefrakt arbetar med visionen att bli Sveriges ledande lastbilscentral och jobbar ständigt med att förbättra sina processer. I den här rollen ges du möjlighet att utifrån ditt ansvarsområde vara med och utveckla företaget framåt.

Närkefrakt arbetar mycket aktivt med kvalitets-, miljö- och säkerhetsfrågor och som representant för Närkefrakt ingår du i olika nätverk för kunskapsöverföring inom transportbranschen.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Kvalitets- och Miljöansvarig utvecklar du företagets miljö-, kvalitets-, trafiksäkerhets- och arbetsmiljöarbete. Du föreslår och följer upp mål inom ditt område och fastlägger en handlingsplan som du på olika sätt förankrar i organisationen. Du arbetar strukturerat med uppföljning för att säkerställa att processer och rutiner efterlevs. Genom att arbeta nära verksamheten bygger du ett förtroende för ditt arbete runt om i företaget. I befattningen ingår ett ansvar som kvalitetsansvarig för lastbilsverkstadens Swedac-ackreditering samt att ansvara för Delägarservice. Du har personalansvar för en medarbetare.

I ditt arbete ingår bl a:
  • Ansvara vid externa revisioner och genomföra interna revisioner.
  • Bevaka tillstånd, nyheter och lagstiftning inom området.
  • Följa upp kundkrav.
  • Upphandla avtal inom t ex diesel, däck och hälsovård.
  • Hålla utbildning och introduktioner ute i organsationen.
Utbildning/erfarenhet

I den här rollen ser vi dig som har goda ledaregenskaper. Med det menar vi bl a att du är bra på att kommunicera och samarbeta med olika människor. Du har god ordning och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är prestigelös och gillar att arbeta med en blandning av strategiska och operativa frågor. Att ta ansvar och initiativ är viktigt för dig. För att trivas i den här rollen hos Närkefrakt bör du uppskatta en snabbrörlig organisation som kräver flexibilitet och följsamhet.

Erfarenhetsmässigt söker vi dig som tidigare har arbetat i en likande roll där du arbetat med ISO 9001/14001. Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning. Du formulerar dig väl i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Närkefrakt är ett transportsäljande företag med sitt huvudsakliga verksamhetsområde i Närke. Vår fordonsflotta omfattar cirka 300 enheter och ägs av våra delägare som är verksamma inom anläggningssektorn och med när- och fjärrdistributionsverksamhet. Läs mer på www.narkefrakt.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga