Nethouse · Publicerad Idag 09:45

Konsultchef till teamet för affärsutveckling och verksamhetsutveckling på Nethouse i Örebro

Trivs du i en bred roll med ansvar för medarbetare och deras utveckling, kunder och leveranser samt försäljning och ekonomiskt ansvar? Då kan du vara den konsultchef vi söker för rekrytering till Nethouse i Örebro. Du får en arbetsplats med trevliga, kundfokuserade och engagerade kollegor i en helt ny och modern arbetsmiljö centralt i Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett tillväxtbolag med höga ambitioner. Du får en arbetsplats där framåtandan är tydlig och där du dagligen får arbeta utifrån Nethouse kärnvärden och affärsidé att förverkliga informationsteknikens affärsmässiga möjligheter.

Vi erbjuder dig även:
  • En företagskultur där engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet genomsyrar vårt arbete hos kund, internt och i vårt förhållningssätt till varandra och omvärlden.
  • Vi arbetar tillsammans för att skapa affärer och god utveckling av personal och företaget.
  • Spännande och komplexa uppdrag, ibland med virtuella team över hela världen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som konsultchef är bred och ditt ansvarsområde innefattar bl a:
  • Rekrytering samt ansvar för konsulter och deras utveckling.
  • Ansvar för kunder och leveranser
  • Försäljning tillsammans med kundansvariga
  • Ekonomiskt ansvar för teamet
  • Omvärldsbevakning inom ditt verksamhetsområde
  • Delaktig i att ständigt förbättra och anpassa Nethouse tjänsteerbjudanden.
  • Administrativt arbete som offerter, rapportering m m.
Teamet består av ca 15 konsulter med kompetens inom ledning, styrning och strategi samt Business Intelligence.

Rollen innebär också

Som konsultchef är du ansvarig för leveransområdets verksamhet i Örebro och du har ett nära samarbete med de övriga konsultcheferna.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom IT. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom konsultbranschen och/eller med verksamhetsutveckling.

Du gillar att leda och glädjas åt att se dina medarbetare utvecklas. Du har ett starkt kund- och kvalitetsfokus samt är lösningsorienterad. Vidare så stimulerar du till ständiga förbättringar och proaktivitet samt har lätt för att kommunicera.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga