Outokumpu · Publicerad 29 jan

För rekrytering till Outokumpu söker vi nu dig som vill jobba i en roll där du driver frågor som är avgörande för en effektiv och lönsam produktion - där du får jobba med förbättringsarbeten och skapa stor affärsnytta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområde

Som processutvecklingsingenjör ingår du i avdelningen för processutveckling som driver arbetet med processförbättringar för att säkerställa att enhetens såväl befintliga och nya produkter ska kunna produceras till rätt kvalitets- och kostnadsnivå. Du arbetar med tre kollegor med olika processtekniska frågor mot de olika produktionsavsnitten.

Genom analys av avvikelser och reklamationer tar du fram beslutsunderlag för korrigerande och förebyggande åtgärder. Du analyserar även produktionsprocessen för att identifiera potentialer för förbättrad produktionsprestanda. Utifrån ditt arbete formulerar du tillsammans med produktionsledning en plan för förbättringsarbetet, innehållande både mindre åtgärder och större investeringsprojekt. Utifrån denna initierar och driver du igenom förbättringar inom ditt ansvarsområde.

Bland dina uppgifter ingår även:
  • Upprätta föreskrifter och instruktioner för hur en produkt skall hanteras i ett visst processteg.
  • Frisläppa och kassera internt material med kvalitetsavvikelser.
  • Genomföra processkvalificeringar
Din profil

Arbetet med att genomföra förbättringar kräver att du är tålmodig och ihärdig. Du är analytisk och strukturerad men din nyfikenhet och kreativitet ger dig en flexibilitet i ditt sätt att arbeta. Du är trivs i en drivande roll där du koordinerar och samarbetar med många olika delar av företaget.

Utbildningsmässigt vill vi att du har läst materiallära, vilket gett dig goda kunskaper om stål. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning, men är öppna för olika nivåer av den. Du har goda kunskaper inom kvalitets- och processteknik.

En tidigare erfarenhet av liknade arbete är givetvis meriterande men vi är även nyfikna på dig som är ny från skolan med rätt utbildningsbakgrund.

Svenska och engelska hanterar du på en god nivå både i tal och skrift.

Om Outokumpu

Enheten Quarto Plate (QP) i Degerfors är specialiserad på rostfria kvartovalsade plåtar och vårt produktsortiment erbjuder mer än 300 variationer inom både dimensioner och recept. Hos oss kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga