Outokumpu · Publicerad 3 apr 2019

Har du med en bakgrund inom konstruktion styrt din utveckling mot ett övergripande ansvar inom projektledning?

Till Outokumpu i Degerfors söker vi nu en projektingenjör för att driva igenom förbättringar och ombyggnationer i maskinparken.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du erbjuds en omväxlande roll med stor frihet och många interna och externa kontaktytor. Verksamheten hos Outokumpu omfattar många olika maskiner och processer och rollen innebär ett varierande och utvecklande arbetet.

Projektavdelningen består av två personer och ingår i Underhållsorganisationen. Det innebär att du som projektingenjör ansvarar för både mindre och större projekt och också själv tar fram konstruktioner som du implementerar i verksamheten. Projekten spänner från mindre ombyggnationer till mer omfattande investeringsprojekt där du har helhetsansvaret från förstudie till verifiering och uppföljning.

Vem är du?

Du är utbildad ingenjör med relevant inriktning eller har motsvarande erfarenhet. Vi tror att du tidigare har arbetat med mekanisk konstruktion men också erfarenhet av elkonstruktion ses positivt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning, men detta ges du annars möjlighet att utvecklas inom.

Du har goda kunskaper i CAD och gärna i MS Project. Då du kommer att kommunicera med medarbetare och leverantörer så krävs det att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har en god affärsmässig förståelse. Ditt ödmjuka och inlyssnande förhållningssätt gör att du lätt att skapa kontakter. Du är engagerad i ditt arbete och har en stark vilja att driva igenom förändringar.

Om verksamheten

Enheten Quarto Plate (QP) i Degerfors är specialiserad på rostfria kvartovalsade plåtar och vårt produktsortiment erbjuder mer än 300 variationer inom både dimensioner och recept. Hos oss kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Du tillhör Underhåll som totalt har 64 engagerade och kunniga medarbetare. Ni är två på din avdelning och är den stödfunktion med specialistkompetens som ansvarar för att driva och utveckla produktionens processer och maskiner.

https://www.outokumpu.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga