Placeringsort - Örebro · Publicerad 31 maj 2021

Textilia står på vardagshjältarnas sida! Varje dag levererar man 100 ton rena och kvalitativa textilier till hjältar inom vård- och omsorg så att de kan fokusera på att göra skillnad. Nu söker vi dig som vill vara en del av Textilia och deras viktiga arbete.

Med hjälp av AxÖ Consulting söker Textilia en innovativ och utvecklingsdriven IT-chef med operativt ansvar med placeringsort Örebro. Textilia står inför stora förändringar inom IT-området där du som IT-chef förväntas ta en aktiv och ledande roll.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Om tjänsten

Ditt uppdrag kommer att bestå av att driva en förflyttning från traditionell IT-förvaltning till verksamhetsutveckling. Dina arbetsuppgifter innefattar att koordinera och prioritera arbete och resurser i gruppen, driva och projektleda utvecklingsprojekt samt att vara delaktig i upphandlingar och implementera kundkrav. Du kommer även ha ansvar för relationer med leverantörer och partners.

Som IT-chef kommer du att vara delaktig i koncernövergripande utvecklingsprojekt och driva utvecklingen och effektiviseringen av bolagets produktionsenheter genom användning av IT-lösningar och den data som genereras. Du har ett nära samarbete med IT centralt på moderbolaget DFD i Danmark.

Som IT-chef rapporterar du direkt till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vem söker vi?
För rollen som IT-chef söker vi dig med tidigare erfarenhet av utveckling och operativt arbete inom IT. Du som söker bör även ha en utbildning som systemvetare, dataingenjör eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet inom IT-utveckling, både operativt och som ledare, gärna i produktions- eller processmiljö. Du är van vid att agera projektledare.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är trygg i dig själv, är kreativ och vågar tänka nytt och prova nya lösningar. Du är prestigelös och har god förmåga att kommunicera på olika nivåer inom bolaget. Du har ett starkt driv och en god samverkansförmåga och kan därav rodda i de olika projekten som du har ansvar för.

Ansökan och information

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

På Textilia arbetar 650 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

Engagemang - Vi gör alltid det lilla extra med känsla och med värme. Vi utför våra uppgifter med stolthet. Vi tar ansvar och visar varandra uppskattning. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och bemöter dem på ett professionellt sätt.

Trovärdig - Vi visar alltid respekt och ödmjukhet. Vi har en djup kunskap och vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Vi håller vad vi lovar.

Tillsammans - Vi bryr oss om varandra och tillsammans skapar vi resultat. Vi samarbetar och hjälps åt. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och arbetar gemensamt för att möta deras önskemål.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Chef

Inga fler liknande jobb tillgängliga