Poolia Örebro · Publicerad 22 sept

Vi söker nu dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna! Har du en fallenhet för data och IT? Är du kommunikativ och serviceinriktad? Isåfall kan du vara den vi söker!

Sök redan idag då det är start omgående!

Arbetsuppgifter

Poolias kund har lokaler i centrala Örebro, med gångavstånd till Resecentrum. Du kommer ingå i ett härligt och öppet team som arbetar med IT-support gemtemot bolagets kund inhouse. Arbetet kommer vara förlagt ca två dagar varannan vecka.

Som helpdesktekniker blir dina arbetsuppgifter att ge förstklassig support och felavhjälpning på tekniska problem. Arbetsuppgifterna består till största delen av att ge IT-support till anställda via telefon och mail, hjälp på plats i lokalerna förekommer även.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är:
  • Support av Windows operativsystem med standardapplikationer
  • Självständig felsökning av tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Registrera ärenden i ärendehanteringssystem
  • Förstklassig service som överträffar användarnas förväntan
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har studerat IT på gymnasienivå samt innehar tidigare erfarenhet av helpdesk eller IT-support.

Som person är du serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Är du dessutom social, har en positiv inställning och vana av att hantera stressiga situationer, så är du rätt person för vår kund.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga