Poolia · Publicerad 5 dec

För tillfället ser vi ett ökat behov och en uppgående efterfrågan av HR-konsulter. Därför uppmanar vi dig med relevant akademisk utbildning som är intresserad att arbeta som uthyrd konsult för Poolia att söka. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Du kommer att trivas som konsult hos oss om du söker en värld fylld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Poolia är ett möjligheternas företag där du kan växa och utvecklas i din yrkesroll och framtida karriär. Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Arbetet inom HR är ofta brett och kan innefatta arbetsuppgifter så som personaladministration, chefsstöd och rekryteringsarbete.
Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:
  • Kompetensutveckling
  • Hantering av lön-och anställningsvillkor
  • Arbetsmiljö-och jämställdhetsfrågor.
  • Organisationsutveckling
  • HR-administrativa uppgifter
Vem är du?

Vi söker dig med passande högskoleutbildning samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering och/eller HR. Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll, samtidigt som du strävar efter att bygga goda relationer på arbetsplatsen och ser samarbete som en väg till ett lyckat resultat.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga