Poolia · Publicerad 16 feb

Jobbar du med IT och är ute efter ett nytt uppdrag? Har du ett stort intresse för IT och letar efter ditt första uppdrag? Just nu ser vi en ökad efterfrågan på IT-konsulter. Rollerna varierar från helpdesk till IT- och drifttekniker. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med erfarenhet från att ha jobbat med IT. Vi jobbar med olika typer av roller såsom helpdesk (1:st och 2:nd line support), drifttekniker, IT-tekniker, generell IT- och användarsupport.

Vem är du?

Vi letar både efter dig som är nyexaminerad med ett stort intresse för IT, men även dig som har lång erfarenhet. Vidare ser vi gärna att du besitter god erfarenhet från att ha jobbat i exempelvis: Windows 7-10, MS Office 365, Active directory, MS Office Suite och Citrix.
Du bör även behärska engelska väl i tal och skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia