Poolia · Publicerad 12 apr 2019

Är du redovisningsekonom ute efter ett jobb i sommar? Studerar du ekonomi och dessutom har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi? Till ett välkänt företag i Örebro söker vi nu en redovisningsekonom för ett uppdrag med start i maj. Uppdraget förväntas pågå fram till sista augusti. Låter det spännande? Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetet som redovisningsekonom är brett och omväxlande. Du kommer du bland annat ansvara för bokföringen och redovisningen av alla inbetalningar, utbetalningar och andra ekonomiska aktiviteter i företaget. Du ansvarar även för att arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid. Som redovisningsekonom ges du även uppdraget att analysera resultatet av bokslutet för att sedan presentera bokslutsrapporten för företagsledningen.
Du kommer att arbeta i Jeeves.

Vem är du?

För att passa i rollen som redovisningsekonom tror vi att du bör besitta erfarenhet från likande arbete och/eller relevant högskoleutbildning. Vi letar efter dig som är ansvarstagande och självgående som person. Vidare har du en stor servicekänsla och gillar att arbeta i en tempofylld miljö. Du tycker även om att arbeta administrativt, strukturerat och du förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete.
Har du arbetat i Jeeves är det meriterande.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga