Proact · Publicerad 7 jan

Är du administratören som även har ett brinnande intresse för IT? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu helpdeskmedarbetare för konsultuppdrag hos Proact i Örebro. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under ca 6 månader- med god chans till anställning! Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som helpdeskmedarbetare på Proact är omväxlande och flexibelt. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag! Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det är högt tempo i en servicedesk och det är därför viktigt att du trivs med detta.
Du kommer bland annat få arbeta med ärenderegistrering och telefonsupport, arbete via fjärrstyrningsverktyg, support av arbetsplatstjänster, kontoadministration, larmhantering, felsökning och serverdrift.
Du ges också möjlighet att på sikt bli involverad i kundprojekt och kan vara tekniskt ansvarig för kunder.

Vem är du?

Vi tror att du har vuxit upp med datorer som troligtvis har Windows installerat och är insatt i hur man navigerar i det operativsystemet. Kanske känner du till vad Active Directory är, har kunskaper inom Windows 7-10 och MS Office 365. Om du inte känner till dessa begrepp så gör det inget, men vi vill att du ska ha drivet att lära dig vad det är och att du trivs med att ta dig an nya utmaningar!

För att lyckas i rollen måste du gilla att arbeta med datorer, prata om och vilja lära dig mer om datorer. Gymnasiet har du gått och kanske även en YH-utbildning eller annan Högskoleutbildning. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus. Om du har arbetat i en kundtjänst tidigare är detta också relevant erfarenhet. Du har ett engagerat och drivet arbetssätt ed en god kommunikativ förmåga och en positiv inställning. Att du är flytande i svenska och engelska är ett krav.

Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga