Proact · Publicerad 18 juni

Är du en driven person med intresse för IT och teknik? Till Proact söker vi nu en innesäljare inom IT. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå fram till årsskiftet 18/19. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som innesäljare är brett och omväxlande. Som innesäljare på Proact kommer du bland annat få hantera inkommande beställningar, upprätthålla relationer med kunder och leverantörer samt agerar produkt- och licensrådgivare. Fokus ligger på arbetsplatsrelaterad IT-utrustning men även servrar, lagring och licenser från Microsoft, VMware, Citrix mfl.
Utöver detta förväntas du även agera visst stöd till den egna interna organisationen gällande exempelvis beställningsuppdrag av tjänster och/eller hårdvara.

Vem är du?

Vi letar efter en driven och engagerad person med ett stort intresse för IT och teknik. Strukturerad, serviceinriktad och affärsmässig är ytterligare egenskaper vi tror du behöver för att lyckas som innesäljare. Vidare har du en god samarbetsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Besitter du tidigare erfarenheter från liknade arbetsuppgifter är det meriterande.

Proact

Hur är det att arbeta på Proact?

För oss på Proact är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi är tillsammans med våra kollegor och våra kunder engagerade i det vi gör och vi sätter alltid våra kunders behov i fokus. Våra medarbetare har djupgående och bred kompetens kopplat till en professionell bakgrund. På alla nivåer i organisationen utmanas vår personal att alltid ta nästa steg; både i sig egen utveckling men även med våra kunder. De uppmuntras till att ständigt utvecklas och får via Proact och våra partners stora möjligheter till utbildningar som bygger den personliga kompetensutvecklingen men som även stärker Proact och våra kunder. Det vinner vi, våra medarbetare och våra kunder på.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga