Sigma IT Consulting · Publicerad 16 apr 2019

Jobbeskrivning

Sigma IT Consulting söker nu dig som vill fortsätta din karriär hos oss som Projektledare. Vill du vara med och se ett helt team utvecklas och lösa sina utmaningar? Läs vidare!

Hur ser rollen ut?

Med passion och handlingskraft driver du projekt inom IT-området. Under en vanlig arbetsdag deltar du i Scrummöten och teammöten, håller dialog med teammedlemmar och med kund. Du planerar, prioriterar och driver projekten framåt.

Inom vårt affärsområde jobbar vi till stor del med åtaganden, vi tar hem uppdrag och skapar team som utvecklar och bygger hållbara lösningar. Att arbeta tillsammans i team är en viktig del av vilka vi är och det genomsyrar hela vår kultur.

WE LOVE WHAT WE DO AND WE GET IT DONE!

Din bakgrund

- Du har erfarenhet från IT-branschen och har kanske läst systemvetenskap eller liknande, alternativt någon yrkesinriktad utbildning inom teknik.

- Du har erfarenhet av någon form av agil metodik.

- Du har förmåga att skapa dialog med exempelvis arkitekter och utvecklare och har förståelse för grunder inom design och struktur.

- Du gillar att förstå och analysera kundens krav och att följa upp och förbättra processer.

- Det är positivt om du är certifierad i ITIL, PROPS, PM3 eller PRINCE, men det är inget krav.

- Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

- Våra medarbetare kännetecknas av en familjär stämning, samtidigt som vi brinner för att utveckla våra kunder och deras verksamhet. Vi letar efter personer som ser till att få jobbet gjort, och säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma IT Consulting finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling. Vi ser och skapar möjligheter.

Vi kan erbjuda dig följande:

- En del i en framåtlutad organisation där ditt och andras lärande står i fokus, både som individer och tillsammans som team

- En organisation som hellre säger ja än nej, där du får chansen att lära dig genom att experimentera i olika situationer

- Möjlighet att påverka din vardag, genom delegering, förtroende, tät dialog kring din egen utveckling, samt närhet till beslut

- Balans mellan privatliv och arbetsliv

Ansökan

Så vill du byta jobb för att vara med i ett team som alltid samarbetar och utmanar varandra för att utvecklas tillsammans? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Palm på sofie.palm@sigma.se. Skicka gärna in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga