Sitevision · Publicerad Igår 00:00

Till SiteVision söker vi en supporttekniker!

SiteVision erbjuder sina kunder Sveriges mest omtyckta webbpubliceringsverktyg och lösningar för både webb och intranät. SiteVisions kunder är mycket nöjda och en stor anledning till det är en supportavdelning som alltid levererar högsta kvalitet och servicenivå!

Som ny supporttekniker hos oss har du med dig en bra grund inom webbteknik - vårt unika system SiteVision lär du dig på plats om du ännu inte arbetat med det.

Hos SiteVision kommer du till en arbetsplats som kännetecknas av kvalitet, omtanke och engagemang!

Välkommen till oss! Ansök gärna redan idag då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

Supporten på SiteVision arbetar med ärenden som kundens egen SiteVision-ansvarige ej kan lösa. Det innebär att du hanterar relativt avancerade tekniska frågor. De flesta ärenden hanteras i kundens egen IT-miljö vilket innebär att du jobbar inom många olika operativsystem och i olika webbläsare. Du felsöker ofta via webbläsaren eller via loggar i systemet.

Utbildning/erfarenhet

För att vara rätt för den här tjänsten är du en person som brinner för att lösa utmaningar!

Du som söker har goda kunskaper inom JavaScript, CSS eller HTML 5. Du har troligen arbetat några år eller jobbat hemma med egna webbprojekt och därigenom byggt upp en bra erfarenhet.

Du är van att arbeta självständigt med ett driv att hitta lösningar på de problem du ställs inför. SiteVision är en lärande organisation där det är naturligt att man delar med sig av sina kunskaper och hjälper varandra. Det är därför viktigt att du har lätt att samarbeta och gärna jobbar i team.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla det ledande webbpubliceringsverktyget SiteVision. SiteVision AB har sitt huvudkontor i Örebro med avdelningar i Stockholm och Göteborg. På huvudkontoret i Örebro sker vidareutveckling av produkten, testning, utbildning och support.

SiteVision har ett stort nätverk av samarbetspartners som bidrar med både försäljning och utveckling åt våra kunder. Detta ger oss möjlighet att ha kunder i hela Sverige och även internationellt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt
Mejla Jenny Berg
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga