Sonat AB · Publicerad 17 sept

Sonat har spetskompetens inom logistik och supply chain management. Våra gemensamma erfarenheter, kunskaper och förmågor gör oss till en av Nordens ledande utvecklingspartner inom supply chain management. Vår affärsidé är att skapa ökad konkurrenskraft åt våra kunder genom att driva och utveckla deras försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, reaktionssnabbhet och förändringskraft i världsklass.

Sonat har verksamhet i Stockholm och Örebro. Vår outsourcingverksamhet ligger mitt i Örebro. Där ansvarar våra erfarna medarbetare för affärskritiska globala försörjningsflöden.

Som student hos Sonatarbetar du i vår outsourcingverksamhet ochrapporterar till en Operations Manager. Din övergripande uppgift är att arbeta i ett av våra kundteam med någon av våra spännande kunder. I din vardag arbetar du med dina kollegor i teamet mot slutkunder och logistikaktörer på olika marknader i Europa.

Som student hos oss erbjuds du heltidsarbete under loven och timmar under terminerna. Vi ser gärna att du befinner dig tidigt i din utbildning för ett långsiktigt samarbete.

Kvalifikationer
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
· Goda IT-kunskaper

Meriterande
· Erfarenhet av att arbeta med support, kundrelationer och problemlösning
· Ytterligare språkkunskaper i något av följande språk; finska, norska eller tyska
· Erfarenhet av arbete i olika affärssystem
· Erfarenhet av skeppningsadministration, tull och transport

Kompetenser
På Sonat arbetar vi nära våra kunder och söker överträffa deras förväntningar i våra leveranser. Din servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är därför viktig för oss. Vi tror att du trivs bättre hos oss om du är driven, med det menar vi att du är självgående, ansvarstagande och strukturerad. Helt avgörande är att du är bra på att samarbeta och enkelt kan skapa relationer, både med kunder och dina kollegor i teamet.

Som person är du öppen, kommunikativ och trivs med kundkontakt. Du ska kunna kommunicera tydligt och effektivt men också lyssna med empati och med avsikt att förstå. Vi sätter stort värde på flexibla medarbetare som kan utvecklas med och i Sonat. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV till: ansokan@sonat.se Sista
ansökningstid: urval sker löpande så skicka din ansökan redan i dag. För frågor om Sonat eller tjänsten kontakta: Magnus Jonsson, tel 08-50 89 29 43 eller Emma Karlsson, tel: 08-50 89 29 80.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Idén att starta Sonat i dess nuvarande form förverkligades år 2000. Motiven var flera.
Dels växte företagens behov att ta kontroll över sina försörjningsnätverk, för att öka sin konkurrens. Dels erbjöd utvecklingen inom IT för första gången tillgång till information som gjorde det möjligt att styra hela försörjningskedjan. Nätverksföretagandet blev allt viktigare, vilket skapade en efterfrågan på tjänster och aktörer inom fjärdepartslogistik, 4PL.

Idag är Sonat en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting.

Sonat erbjuder en helhetslösning som omfattar allt från att ta fram strategier för supply chain management till att genomföra dem. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner. Det är vi ensamma om i Norden.

Av verksamheten är cirka 80 % fjärdepartslogistik. Sonat fungerar då som ditt företags interna avdelning och sköter t ex en hel logistik- eller transportavdelning. Våra tjänster omfattar bl.a. anskaffning till lager, prognos och huvudplanering samt administration av företagets transporter. Resterande 20 % utgörs av konsultverksamhet inom supply chain och logistik.

Sonat har kontor i Stockholm och Örebro men arbetar med kunder över hela världen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Sonat AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga