Sonat AB · Publicerad 17 okt

Sonat har spetskompetens inom logistik och supply chain management. Våra gemensamma erfarenheter, kunskaper och förmågor gör oss till en av Nordens ledande utvecklingspartner inom supply chain management. Vår affärsidé är att skapa ökad konkurrenskraft åt våra kunder genom att driva och utveckla deras försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, reaktionssnabbhet och förändringskraft i världsklass.

Sonat har verksamhet i Stockholm och Örebro. Vår outsourcingverksamhet ligger mitt i Örebro. Där ansvarar våra erfarna medarbetare för affärskritiska globala försörjningsflöden.

Som student hos Sonat arbetar du i vår outsourcingverksamhet och rapporterar till en Operations Manager. Din övergripande uppgift är att arbeta i ett av våra kundteam med spännande kunder. I din vardag så arbetar du med dina kollegor i teamet mot slutkunder och logistikaktörer på olika marknader i Europa främst med proaktiv bevakning av leveranser och att svara på kundfrågor.

Som student hos oss erbjuds du heltidsarbete under sommaren och timmar under terminerna.

Kvalifikationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Goda IT kunskaper
Meriterande
  • Erfarenhet från kundservice
  • Kunskaper i Italienska, Tyska, Franska, Spanska, Finska
  • Erfarenhet av skeppningsadministration, tull & transport

Kompetenser
I Sonat arbetar vi nära våra kunder och söker överträffa deras förväntningar i våra leveranser. Din servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är därför viktig för oss. Vi tror att du trivs bättre hos oss om du är driven, med det menar vi att du är självgående, ansvarstagande och strukturerad. Helt avgörande är att du är bra på att samarbeta och enkelt kan skapa relationer, både med kunder och dina kollegor i teamet.

Som person är du öppen, kommunikativ och trivs med kundkontakt. Du ska kunna kommunicera tydligt och effektivt men också lyssna med empati och med avsikt att förstå. Vi sätter stort värde på flexibla medarbetare som kan utvecklas med och i Sonat. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV till: ansokan@sonat.se
Sista ansökningsdag 27 November urval sker löpande.

För frågor om Sonat eller tjänsten kontakta:
Björn Fransson, tel: 08-5089 2942
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Sonat AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga