Sonat · Publicerad 3 juli 2020

Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på både strategisk och operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingsverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både B2C och B2B. Excellent leverans och innovationsförmåga är det som ska bygga Sonats attraktionskraft hos våra kunder.

Som Operations Manager på Sonat är du ansvarig för funktion, leverans och vidareutveckling i ett eller flera av Sonats kundserviceuppdrag inom Retail. Ditt team består av medarbetare med kompetens inom kundservice på svenska, norska, finska, tyska, engelska och arabiska. Som ledare och chef spelar du en viktig roll i att skapa förutsättningar för teamets framgång och leverans. Du kommer vara högst involverad i affären och arbeta löpande med utveckling tillsammans med kund, där ökad slutkundsupplevelse och kostnadseffektivitet är våra bärande ledstjärnor.

Övergripande ansvarsområden
 • Säkerställa utveckling av uppdraget (arbetssätt, digitalisering och automatisering)
 • Säkerställa att uppdraget utförs enligt överenskommet avtal samt KPI-rapportering
 • Säkerställa leveranskvalitet och kundnöjdhet
 • Ansvara för en bra och nära kommunikation med kunden, både operativt, taktiskt och strategiskt
 • Fullt personalansvar och ledning av teammedlemmarna
 • Säkerställa den psykiska och fysiska arbetsmiljön i teamet och arbeta preventivt med hjälp av företagshälsa
 • Säkerställa effektiv kompetens- och resursanvändning i samverkan och koordinering med Operation Managers för övriga kunduppdrag
 • Delta i styrning och ledning av Sonats outsourcingverksamhet
Kvalifikationer
 • Relevant akademisk utbildning
 • Flerårig erfarenhet av ledarskap inom kundservice B2C, där erfarenhet av Retail och eHandel är meriterande
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Användarerfarenhet av system som används inom eHandel och kundservice
Vem är du?

Vi söker dig med ett starkt affärsmannaskap och intresse för att leda och utveckla verksamhet, grupp och individ. Som Operations Manager på Sonat är du en förebild för dina medarbetare med ett ledarskap som präglas av engagemang, god kommunikation och samarbete.

Sonats erbjudande

Som medarbetare i Sonat arbetar du i en miljö som präglas av höga krav, professionalism och en stark laganda. Du får ta del av en teoretisk evidensbaserad plattform för att arbeta utifrån Utvecklande Ledarskap (Försvarshögskolans koncept) och Effektiva Team (S.Wheelan) och blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet. Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser för massage och gym på kontoret, gemensamma träningsaktiviteter, hälsokontroller och möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med pulsmätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet.

Anställningsform: Tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning

Start: enligt överenskommelse

Placering: Fabriksgatan 24, Örebro (Resor och arbetsmöten hos kund är ett naturligt inslag i rollen)

Har du några frågor eller funderingar så välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Amanda Johansson på 070 688 69 00 eller Pernilla Johansson, Affärsansvarig eCom Retail på 070 287 9916
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sonat är en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner.

Sonat har sedan starten år 2000 utvecklats till att bli en premiumleverantör inom outsourcing av logistikprocesser, kundservice samt konsulttjänster inom supply chain management. Strategiska tjänster är outsourcing av Sonats kunders logistikfunktioner där Sonat bland annat utför anskaffning, kundservice och logistikbevakning inom e-handel, prognoser och planering av varuflöden och transportadministration. Det är vi ensamma om i Norden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga