TGN · Publicerad 7 juli 2020

Nu söker vi dig som brinner för logistik och som är nyfiken på nästa utmaning inom Supply Chain!

Vill du arbeta som logistiker på några av Örebros mest spännande företag? För framtida konsultuppdrag och rekryteringar vill vi komma i kontakt med dig som vill arbeta inom logistik hos någon av våra kunder i Örebro. Vi söker bland annat produktionsplanerare, materialstyrare och transportplanerare.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Hos våra kunder kan du att arbeta i omväxlande roller med stort eget ansvar och ett brett utbud av produkter. I rollen samverkar du tätt tillsammans med bland annat produktionsledning, inköp och försäljning - och dina prestationer och beslut påverkar i hög grad företagets fortsatta framgång.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du utvecklar och driver företagets planeringsfunktion mot nya nivåer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan t.ex. innebära:
  • Ansvara för produktionsplaneringen
  • Ansvara för både kortsiktiga till mer långsiktiga strategiska uppgifter.
  • Ansvara för transporter och leveranser
  • Ansvara för varulagret
  • Medverka och driva förbättringsprojekt
  • Kapacitetsplanering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och gärna med några års erfarenhet inom materialplanering eller produktionsplanering. Sannolikt har du tidigare erfarenhet från något affärssystem och goda kunskaper inom Excel.

Då tjänsten kan innebär kontakt med såväl medarbetare som kunder utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är du systematisk och har en förmåga att se både helhet och detalj. Du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Vidare agerar du på eget initiativ och får saker att hända samtidigt som du har kunden i fokus och ett servicetänk.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga