TNG Group AB · Publicerad 11 mars 2021

Utvecklande konsultuppdrag för dig med erfarenhet från elkonstruktion

Är du en driven och nyfiken elkonstruktör som är intresserad av nya utmaningar? Just nu söker vi interimskonsulter som är kunniga inom el till olika uppdrag med varierad längd.

Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal olika branscher; från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult hos oss varierar arbetsuppgifterna, men de kan exempelvis innebära jobb som:
 • Elkonstruktion
 • Stöttning åt driftsättare och elinstallatörer för de projekt du konstruerat
 • Framtagning av användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation.
 • Säkerställa att produkterna uppfyller grundläggande krav enligt specifika standarder.
 • Vara en intern support gällande el- och automationsspecifika frågor samt felsökningsuppdrag i produktionen.
 • Delta i utvecklingen av arbetsmetoder.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer även arbeta med idrifttagning, systembeskrivningar och/eller projektledning inom el beroende på intresse och erfarenhet.

VEM ÄR DU?
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom el/automation. Har du motsvarande kunskaper som du genom arbetslivserfarenhet skaffat dig, är även du välkommen att söka tjänsten.
 • Goda kunskaper inom elkonstruktion
 • Goda kunskaper i Excel
 • Goda kunskaper i både svenska och i engelska
 • Det är meriterande om du har goda kunskaper inom PLC-programmering
Du är serviceinriktad och kommunikativt lagd och du tar gärna initiativ och ansvar för att leverera i tid och med kvalitet. Du trivs med att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga