TNG Group AB · Publicerad 24 nov 2021

Nu söker vi dig som är en erfaren inköpare och som vill ta dig an ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Örebro.

Har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat med operativt- eller taktiskt inköp? Är du dessutom tillgänglig för uppdrag omgående? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi söker en inköpskoordinator till en av våra välkända kunder. I rollen får du bland annat koordinera leverantörer och kunder gällande leveranser, hantera kommunikationen med interna och externa kontakter samt bedöma olika former av information.

Uppdraget sträcker sig till en början över ett halvår, men det finns goda chanser till förlängning. Placeringsort är mycket flexibel.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som inköpare får du en varierad roll med mycket ansvar, men dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Koordinering med företagets operativa inköp som finns på flera kontinenter.
  • Analys av kritiska leverantörer i samråd med berörda.
  • Avstämning och eskalering av kritiska leverantörer på daglig- och veckobasis
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För uppdraget letar vi efter dig som har flera års erfarenhet som inköpare, materialstyrare eller motsvarade i en större organisation. Rollen kräver vidare att du är trygg i att koordinera dina arbetsuppgifter och dina kontakter såväl internt som externt. Vidare är du kommunikativ, självständig, lugn och strukturerad.

Uppdraget är hos en av TNG:s välkända kunder med placering i Örebro eller på valfri ort. Det stäcker sig över sex månader till en början, och förutsatt att allting fungerar bra från båda parter finns möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med god kvalitet driva dessa framåt. Då du kommer att ha många interna som externa kontaktytor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att samarbeta med andra.

Vi letar efter dig som är van vid administrativt arbete, och har erfarenhet från inköp och/eller logistikbranschen. Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella kontakter krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att arbeta i olika system.

INTRESSERAD?

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga